Brusol, energie van bij u!

Brusol (powered by EnergyVision) is in 2018 gestart met een aanbod van gratis zonnepanelen voor inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Tot eind 2022 kregen de inwoners de stroom 100% gratis en Brusol verdiende zijn investering terug met groenestroomcertificaten. Na gewijzigde regelgeving is er vanaf 2023 een nieuw aanbod: nog altijd 100% gratis zonnepanelen, met daarnaast belachelijk lage tarieven voor energie. U heeft uw zonne-energie al vanaf 100 EUR per jaar.

Daarnaast hebben we nog meer producten in ons aanbod: we bouwen ook grote installaties (denk aan Gare Maritime of het stadion van RSC Anderlecht), we zijn ook energieleverancier en we plaatsen en exploiteren ook laadpalen. De filosofie is altijd dezelfde: alles wat we doen is 100% groen, 100% duurzaam en 100% made in Brussels.

Lees hier meer

Onze 3G-engagementen voor u

Geen installatiekosten

Wij betalen alles: de installatie, de verzekering, het onderhoud, alles! U krijgt de energie vanaf 100 EUR per jaar.

Geen zorgen

We verzorgen de plaatsing, de administratie, de opvolging. U kunt op beide oren slapen.

Gegarandeerde besparing

Met onze oplossingen bent u gegarandeerd goedkoper af dan voorheen. Bespaart u minder dan 100 EUR? Dan zult u het volgende jaar niets moeten betalen.

Onze klanten aan het woord

Reeds 6.000 tevreden klanten gingen u voor en kozen voor Brusol. We hebben teams op de baan in alle gemeentes van het Brussels Gewest. Zo zijn we altijd in de nabijheid van onze klanten.

Bekijk alle testimonials

Patricia
Clemeur
Zonnepanelen
Zonnepanelen
"Heel mooi werk en ik zie nu al het verschil bij energieverbruik dankzij de zonnepanelen." (GANSHOREN)
RSC Anderlecht
 
Zonnepanelen
Zonnepanelen
"Dit project, vol duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid, is een voorbeeld van hoe wij als club in de samenleving willen staan." (ANDERLECHT)
Muriel
Vandewyer
Zonnepanelen
Zonnepanelen
"Heel tevreden! Vlot contact met technisch team. De installatie verliep heel vlot." (ANDERLECHT)

Ons laatste nieuws

Lees alle nieuwsberichten

EnergyVision/Brusol te gast in studio van BX1 (Big Boss)
Zonnepanelen

BRUSSEL 04/12/2022 - Economisch televisieprogramma in coproductie met BX1 en het dagblad L'Écho. Wie zijn de bedrijfsleiders die de...

Einde gratis zonnepanelen in Brussels Gewest vanaf 01/01/2023
Zonnepanelen

BRUSSEL 17/10/2022 - Brussels Minister van Energie Alain Maron en Brugel, dat is de Brusselse regulator voor elektriciteit, hebben zonet...

Brusol gooit zijn deuren open voor nieuwe klanten
Zonnepanelen

BRUSSEL 08/06/2022 - Schrijf u in voor onze opendeurdag op 25/06. Kom langs en start de zomer met een flinke portie zonne-energie!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact