Over ons

Brusol is een initiatief van EnergyVision

Brusol is marktleider in het Brussels Gewest.

Brusol is een initiatief van het ISO-gecertificeerd bedrijf EnergyVision, de grootste industriële zonnepaneelbouwer in België. Niet alleen zijn we internationaal aanwezig in landen zoals Marokko en China. Ook in België, en in onze prachtige hoofdstad Brussel in het bijzonder, leggen we vele duizenden installaties. We zijn sinds 2018 absoluut marktleider in het Gewest.

We bouwen installaties op overheidsgebouwen (rusthuizen, scholen, sporthallen, enzovoort), maar zijn ook zeer vaak aan de slag op daken van KMO’s en intussen bij verschillende duizenden gezinnen. In totaal zijn we met 237 mensen (van wie meer dan 70 aan de slag zijn in Brussel). Onze teams hebben uitgebreide expertise.

We investeren in uw groene energie

Brusol investeert in uw zonnepanelen. Heeft u een geschikt dak, dan voorzien we deze graag van 100% gratis zonnepanelen.

Zo hopen we ons steentje bij te dragen aan een groener Brussel en zorgen we samen voor de schone lucht waar onze hoofdstad naar snakt.

Dankzij de formule van groenestroomcertificaten kunnen we ons gratis aanbod voor inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aanbieden.

Doet u mee?

Ja, ik wil gratis zonnepanelen!

  • 100% gratis zonnepanelen.

  • 100% groene stroom.

  • 100% made in Brussels.

 

Ik schrijf me in