Let’s charge Brussels.

Met onze EnergyDrive-formule biedt EnergyVision laadpalen as-a-service aan.

EnergyVision financieert alles. We installeren de laadpalen of plaatsen zelfs een volledig laadplein. Nadien wordt alles door ons uitgebaat en gemonitord. U als klant wordt volledig ontzorgd. De klant betaalt enkel de geladen kWh aan een scherp tarief. Bovendien is onze energie 100% groen en 100% lokaal. Ze komt van onze eigen hernieuwbare energie-installaties.

Doordat EnergyVision de investering draagt en tevens instaat voor de energielevering, is EnergyDrive de beste garantie voor een goed werkende laadinfrastructuur. Onze formule kan zowel bij overheden, KMO’s als bij mensen thuis.

Een allesomvattende oplossing dus, met 100% groene stroom, zonder te investerenBenieuwd naar hoe we te werk gaan?

Ontdek het hier

Onze laadpalen vind je op laadpleinen, bij mensen thuis en op straat.

We zijn volop ons netwerk van laadpalen in het Brussels Gewest aan het uitrollen. Al onze laadpalen werken op groene stroom die afkomstig is van onze zonnepanelen die in het Gewest geplaatst zijn. 

Met de EnergyDrive laadpas laadt u goedkoop op in het hele Gewest. Maar u kunt er ook elders in Europa mee terecht aan scherpe tarieven.

Via onze handige EnergyDrive App vindt u altijd een laadpaal in de buurt. Alles verloopt volgens onze gekende Brusol-formule:

  • helder
  • eenvoudig
  • transparant
  • geen verrassingen
  • geen kleine lettertjes.

Laatste nieuws

EnergyVision stelt ambities voor aan pers en Premier De Croo, Marc Coucke (Alychlo) tekent in op kapitaalverhoging
Zonnepanelen
Mobility

BRUSSEL, 10/01/2022 – Nieuw jaar, grootse plannen. EnergyVision kondigde vandaag, in aanwezigheid van Eerste Minister Alexander De Croo...

Brusol rolt netwerk van duizend laadpunten uit in het Brussels Gewest
Zonnepanelen
Mobility

JETTE, 15/09/2021 – Sinds de zomer van 2018 plaatste Brusol gratis zonnepanelen voor meer dan 3.500 Brusselse gezinnen en KMO’s. Sinds 2020...

© BRUZZ: “Brusol wil komende maanden duizend laadpalen plaatsen in Brussel”
Zonnepanelen
Mobility

BRUSSEL, 15/09/2021 – Brusol wil komende maanden duizend laadpalen plaatsen in Brussel. Sinds de zomer van 2018 plaatste Brusol gratis...

Vragen over EnergyDrive?

Op onze uitgebreide FAQ-pagina vindt u meteen het antwoord op uw vraag.

Klik hier voor de FAQ over EnergyDrive